Obniżka! BIELENDA 40% Kwas salicylowy + Kwas azelainowy + Kwas migdałowy + Kwas mlekowy pH2 poj. 30 g Powiększ

BIELENDA 40% Kwas salicylowy + Kwas azelainowy + Kwas migdałowy + Kwas mlekowy pH2 poj. 30 g

AS_121890

Nowy

Ten produkt nie występuje już w magazynie

54,29 zł

61,00 zł

-11%

Brakuje 3 500,00 zł do darmowej wysyłki.

Więcej informacji

Przeznaczenie:
cera mieszana,
tłusta, ze skłonnością do zmian trądzikowych (z uwzględnieniem przeciwwskazań).
Składniki aktywne:
Kwas salicylowy,
Kwas azelainowy,
Kwas migdałowy,
Kwas mlekowy.
Działanie mieszaniny kwasów:
• przeciwbakteryjne i przeciwzapalne (Kwas azelainowy)
• hamuje rozwój bakterii Propionibacterium acnes (Kwas azelainowy)
• odblokowuje pory, pomaga likwidować zaskórniki (Kwas salicylowy)
• reguluje odnowę komórkową skóry, działa złuszczająco (Kwas salicylowy)
• hamuje syntezę melaniny (Kwas azelainowy)
• przyspiesza proces gojenia wyprysków i podrażnień (Kwas salicylowy)
• nawilża i uelastycznia skórę (Kwas mlekowy)
• spłyca zmarszczki, zwęża pory (Kwas mlekowy)
• rozjaśnia przebarwienia (Kwas mlekowy)
• hamuje rozwój bakterii Staphylococcus Aureus, Bacillus Proteus, Escherichia Coli, Aerobacter Aerogenes (Kwas migdałowy)
• rozjaśnia przebarwienia posłoneczne i pozapalne (Kwas migdałowy)
• działa łagodząco, nie powoduje silnych podrażnień, łuszczenia i zaczerwienienia podczas zabiegów (Kwas migdałowy). Pojemność: 30 g

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

BIELENDA 40% Kwas salicylowy + Kwas azelainowy + Kwas migdałowy + Kwas mlekowy pH2 poj. 30 g

BIELENDA 40% Kwas salicylowy + Kwas azelainowy + Kwas migdałowy + Kwas mlekowy pH2 poj. 30 g

Akceptuję

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".